Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1623091

Sv: A propósito de nada

Boken verkar död nu under sommaren, synd det för det finns ju fortfarande mycket att diskutera!

* Vem kommer få den andra sportchefsrollen? (sades väl att det skulle vara en till va??!)
* Vad hände med sammarbetet med Sport (från Vasa som tagit Jokerits plats i Liiga).
* Vilka Brynäsare kommer gå i sommarens draft?
* Några värvningar till Juniorlagen?
* Intagning till hockeygym, några spelare utifrån gästrikland? utifrån Svea rikets gränser?
* Bauer och Gävle Kommun är två huvudsponsorer, media och Brynäs har dock inte skrivit den sista huvudsponsors till gävle kommun utan nummer två. Kan det kanske komma en till huuvdsponsor?
* Årsmötet, vad har styrelsen för mål framöver? JES första år är positivt!
* Isprojektor, jag vill ha ett epic intro med bilder och historia från alla Brynäs SM-Guld med goose-bumps musik som får fans och spelare att lyfta och motståndare att krypa ihop. vad vill ni har för typ av intro?
* Ishockeymuseum för Gästrikland (främst Brynäs) i Läke... Förlåt Gavlerinken Arena, kan detta locka folk till matcherna/arenan? Kanske till och med ett sportmusem på sätraåsen?
* Brynäs arbetar för att vara ledande inom Svensk hockey, hur kan man ta detta steget längre? utbilda tränare, domare, sportchefer, ekonomer, fans?

Finns säkert mer att diskutera men nu ska vi se till att hålla boken i liv till augusti och första matchen! 

KÄMPA BRYNÄS! 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Jag skulle även vilja höra hur Brynäs tänker sig (om öht?) att de ska förbättra kommunikationen med fans. Det finns så många utmärkta sociala medel som inte utnyttjas. Ska vi verkligen behöva förlita oss på KHK för att få se presskonferensen gällande vår nya sportchef? 
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Det jag främst skulle vilja ha ett svar på är; Hur i hela friden kunde man budgetera med ett underskott på fyra mille förra säsongen (nu blev det ännu värre)?! Var det ngt som kom upp på förra årets årsmöte? Jag trodde det var mer eller mindre lag för BIF att inte budgetera med underskott. OK, visserligen har BIF (inkl. fastighetsbolaget) 50 miljoner på banken men det är en farlig väg att ta in på, budgetunderskotten kan öka ganska lavinartat och vips så är sparpengarna borta. Kommer man budgetera med miljonunderskott kommande säsong oxå?
Kommentera