Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1623101

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Jag skulle även vilja höra hur Brynäs tänker sig (om öht?) att de ska förbättra kommunikationen med fans. Det finns så många utmärkta sociala medel som inte utnyttjas. Ska vi verkligen behöva förlita oss på KHK för att få se presskonferensen gällande vår nya sportchef? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Ja, hemsidan och sociala medier är plattformer som Brynäs skulle kunna använda på ett ännu bättre sätt. Det handlar nog mycket om att ha rätt kreativitet, kompetens och unger inom organisationen. Det känns som att många inom Brynäs organisation antingen saknar intresse eller saknar kompetens (tillhör vissa äldre generationer etc...). Det skulle vara intressant att se vad en kompetent, kreativ och hungrig ung förmåga, som kanske har 'växt upp med internet' på ett sätt som äldre inte har, skulle kunna hitta på... Samtidigt har jag förståelse för att man inte kan anställa hur många personer som helst och måste göra prioriteringar.

Nåja, känns som taskig tajming att klaga med tanke på allt bra som Brynäs har gjort på sistone... Men även det hade man kunna fått till ännu bättre och då även balanserat debatten om "25 miljonersavtalet".
Kommentera