Brynäs IF

723356 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1654179

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Jajjen: Många gnällde över hur tråkigt Brynäs spelade då,personligen njöt jag av hur vi kunde tråka till oss poäng och sällan blev avklädda. Det enda Czarnecki borde skött bättre var sin övergång till FBK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Davey_22: Med en annan coach hade Brynäs lirat i Allsvenskan redan då. Det jag har svårt att få ihop är att Jonsson var andretränare och ändå syns inte ett spår av Czarneckis defensiva fingertoppskänsla i dagens lag.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Davey_22: Ja, och jag vidhåller fortfarande att CZ hade kunnat få ordning på det mesta om han fått lite mer förtroende och tålamod från ansvariga.
Spelet var heller inte så tråkigt som många påstod och påstår, särskilt efter första säsongen när han verkligen försökte sätta en mer offensiv prägel på laget.

Som jag ser det blev kraven på mer offensiv hockey från många håll och framgångarna med J20 och därmed nästan en tvingande åtgärd att dra nytta av juniorframgångarna i form av uppflyttade spelare från J20, en black om foten när vi sen mkt överraskande tog guld.

Ett mer sansat tänk istf en kanske lite naiv syn på motståndet och svårigheterna med att försvara ett guld, hade nog varit rätt väg att gå.
Säger en läktarcoach med facit i hand, ska tilläggas.
Kommentera