Brynäs IF

723589 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1654182

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Davey_22: Ja, och jag vidhåller fortfarande att CZ hade kunnat få ordning på det mesta om han fått lite mer förtroende och tålamod från ansvariga.
Spelet var heller inte så tråkigt som många påstod och påstår, särskilt efter första säsongen när han verkligen försökte sätta en mer offensiv prägel på laget.

Som jag ser det blev kraven på mer offensiv hockey från många håll och framgångarna med J20 och därmed nästan en tvingande åtgärd att dra nytta av juniorframgångarna i form av uppflyttade spelare från J20, en black om foten när vi sen mkt överraskande tog guld.

Ett mer sansat tänk istf en kanske lite naiv syn på motståndet och svårigheterna med att försvara ett guld, hade nog varit rätt väg att gå.
Säger en läktarcoach med facit i hand, ska tilläggas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Huge: "Ja, och jag vidhåller fortfarande att CZ hade kunnat få ordning på det mesta om han fått lite mer förtroende och tålamod från ansvariga.
Spelet var heller inte så tråkigt som många påstod och påstår, särskilt efter första säsongen när han verkligen försökte sätta en mer offensiv prägel på laget."

Nu var det ju CZ som VILLE till en klubb som "hade möjlighet att ta SM guld".
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

Huge: Säsongen efter guldet ställde vi dessutom ett lag på isen som inte ens på papper var en realistisk kandidat att gå för guld. Det känns ändå på nåt sätt som att vi bromsade när vi borde gasat.

Men men,det är historia nu. Nu handlar det om överlevnad innan BZ förhoppningsvis kan bygga något stabilt och hållbart.

Redigerad kommentar

Kommentera