Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #166121

Sv: LHF-BIF
gordo: Jag ger mig. Vi har diskuterat de där orsakssambanden tidigare och jag gav mig då. Tack för det skrattet!

Helt ense med Dig vad gäller potentialen i truppen. Och Du har rätt i att vi behöver en förstärkning i form av en oproblematiserad, målkåt (min mamma förbjöd mig att använda sådana ord men skit samma) forward, IQ badboll, som är ruggig på att göra mål utan att fundera särskilt mycket. Just do it, typ. Det är de f***e pengarna som lägger hinder i vägen för det, antar jag.

På tal om pengar och avsaknaden därav--insamlingen. Ett problem vi körde fast på var att man måste bilda en ideell förening så att man kan öppna PG-konto och annat. En privatperson vill inte sitta som ansvarig för ett konto med en massa pengar på när det börjar lacka mot deklaration, och det kan vara tufft att ansvara för en bra slant. Lösningen blir sannolikt att insamlingen genomförs i samarbete med BSKV, som har de nödvändiga juridiska formerna. Håller på och diskuterar med dem som bäst. Marknadsföringen tror jag inte ska bli något problem och intresset verkar stort. Det blir en del jobb men det lär bli rätt kul. Jag vill förstås kunna gå ut med allt det här så snart som bara möjligt, men BSKV måste diskutera igenom det hela först. Ingen brist på intresse där, men de har redan en massa att stå i.

En ursäkt till Sylf. Mitt förra skrevs när jag var allmänt surmulen och det brukar inte vara min stil att ventilera dåligt humör här. Sorry.
Kommentera