Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1749215

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Du glömmer att ta med VARFÖR man "gett dem chansen" Den anledningen stavas SKADOR på spelare i A-truppen och man har tagit med sig juniorer som fått göra några byten, i vissa fall mer speltid förutsatt att de gjort bra ifrån sig. Så det känns mer som att de fått chansen på grund av att man inte haft nåt val. Hade inte skadorna kommit så hade det sett annorlunda ut.
Men vi vänder på ditt resonemang. Hur många juniorer har vi tagit fram fast ratat tidigt och som sedan vuxit ut till väldigt bra spelare men i andra lag? Juniorkostnaden står Brynäs för men slutprodukten får vi emot oss.
Vad kostar junorsatsningen och vad är avkastningen?

Så, hur många miljoner kostar det att slussa ut dessa 1,6 spelare i Brynäs A-lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Jag läger ingen direkt värdering i varför de spelar, var mest nyfiken hur det ser ut och vad juniorsatsningen gett.(förutom guldet). Det man kan se är att det är ca 2 juniorer/säsong som spelar över 10 min/match.
Bäckis, Andersén, Silfer, Järnkrok, Rödin, Bertil, Wänna, Larsson, Lindholm, Djoos, Lindblom och säkert någon jag glömt kom inte med pga skador. Inte i min bok iaf.

Du får väl plocka fram de juniorer som utvecklats till riktigt bra spelare i andra klubbar om du vill, men på rak arm kan jag inte hitta så många, men rätta mig gärna om jag har fel där. Rensfeldt, Jocke. Några fler?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Hur många juniorer har vi tagit fram fast ratat tidigt och som sedan vuxit ut till väldigt bra spelare men i andra lag?

Har du svaret? Helst jämfört med juniorer från andra SHL-lag. Jag tror att det är en väldigt låg andel brynäsjuniorer som lyckas i andra lag i Sverige.
Kommentera