Brynäs IF

725300 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775601

Sv: A propósito de nada
Carl Lejonkräk: fast Peja har en poäng. Mannberg är en kille för fjärdelinan eller bänken. Bortsettf från skridskoåkningen har han ett begränsat register.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: "fast Peja har en poäng. Mannberg är en kille för fjärdelinan eller bänken. Bortsettf från skridskoåkningen har han ett begränsat register."

Allt är ju relativt, begränsat register i förhållande till vem och i den roll han är satt att ha? En energispruta av stora mått som dessutom gör ett hästjobb i defensiven samtidigt som han alltid är ett offensivt hot med just sin fina skridskoåkning.
Att ex Boqvist eller Ölund, två ändå relativt unga och oerfarna spelare som dessutom saknar den hårdhet som både Mannberg och Thorell har, skulle göra det bättre än Mannberg håller jag än så länge för mkt tveksamt.
Sen kan man ju isf fråga sig varför Bulan medvetet skulle välja Mannberg före ex Boqvist eller Ölund, om han samtidigt bedömer det som att nån av de båda juniorerna alltid är ett bättre alternativ.
Varför reparera nåt som inte är trasigt? Låt Boqvist utvecklas och få lite hårdhet i Timrå så länge Mannberg gör det riktigt bra, sen kan vi ta hem Boqvist alt använda Ölund om Mannberg skulle bli skadad och borta på obestämd tid.
Kommentera