Brynäs IF

725288 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775623

Sv: A propósito de nada
Carl Lejonkräk: Vilka forwards tycker du ska få stå åt sidan när Brynäs juniorforwards blir så bra att de måste spelas in? Paille? Johnson? Eller möjligtvis typ Mannberg?

Jag tycker att det är problematiskt att Boqvist troligtvis hade fått istid i ett lag som Frölunda men i Brynäs är flertalet begränsade rollspelare helt självskrivna i laget.

Redan nu finns fler Brynäsprodukter i ANDRA SHL-klubbar än i Brynäs. Dvs utbildar Brynäs hockeygymnasium främst spelare som KONKURRERAR med Brynäs A-lag, inte spelare som spelar MED Brynäs A-lag. Det är helt sjukt och jag fattar inte hur ni inte kan se problemet med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Boqvist lär väl ligga närmast till hands att ta en ordinarie plats i nästa säsongs lag och då behöver det ju inte bli så att han ersätter en av spelarna rakt av. Han och framförallt Öhlund sitter lite i samma sits, denna säsong är de inte ordinarie i laget och när/om och på vems plats de kommer att få istid är svårt att förutse.
Att det spelar spelare från våra juniorlag i andra klubbar i SHL ser jag inte som ett problem, klubbarna utvecklar så att säga spelare åt varandra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vad tror ni om matchen imorgon? KHK lär väl köra trap precis som sist och antagligen göra det riktigt bra. Kommer vi igenom den här gången? Kan gå hur som helst.
Kommentera