Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775630

Sv: A propósito de nada
Peja: Boqvist lär väl ligga närmast till hands att ta en ordinarie plats i nästa säsongs lag och då behöver det ju inte bli så att han ersätter en av spelarna rakt av. Han och framförallt Öhlund sitter lite i samma sits, denna säsong är de inte ordinarie i laget och när/om och på vems plats de kommer att få istid är svårt att förutse.
Att det spelar spelare från våra juniorlag i andra klubbar i SHL ser jag inte som ett problem, klubbarna utvecklar så att säga spelare åt varandra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carl Lejonkräk: "Att det spelar spelare från våra juniorlag i andra klubbar i SHL ser jag inte som ett problem, klubbarna utvecklar så att säga spelare åt varandra."

Men kära nån. Enstaka spelare är en sak. 10 spelare(!) - fler än i egna laget - är en helt annan sak.

Detta är alltså fakta i dagens läge: Om Brynäs hockeygym får fram en SHL-mässig spelare så kommer denne sannolikt INTE att spela i Brynäs A-lag utan i en SHL-konkurrents A-lag. Så om Boqvist blir SHL-mässig är det, utifrån dagens läge, sannolikt att han spelar sin SHL-hockey någon annanstans! Det är förbluffande att du och andra inte ser att det är någonting väldigt fel med det.

Jag gjorde förresten en snabb research över hur många Skellefteå-produkter som fanns i andra lag. Fick leta med näbbar och klor för att hitta, men det verkar finns 4 Skellefteå-produkter i andra SHL-klubbar. Som en jämförelse med Brynäs 10.
Kommentera