Brynäs IF

725193 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775643

Sv: A propósito de nada
Carl Lejonkräk: "Att det spelar spelare från våra juniorlag i andra klubbar i SHL ser jag inte som ett problem, klubbarna utvecklar så att säga spelare åt varandra."

Men kära nån. Enstaka spelare är en sak. 10 spelare(!) - fler än i egna laget - är en helt annan sak.

Detta är alltså fakta i dagens läge: Om Brynäs hockeygym får fram en SHL-mässig spelare så kommer denne sannolikt INTE att spela i Brynäs A-lag utan i en SHL-konkurrents A-lag. Så om Boqvist blir SHL-mässig är det, utifrån dagens läge, sannolikt att han spelar sin SHL-hockey någon annanstans! Det är förbluffande att du och andra inte ser att det är någonting väldigt fel med det.

Jag gjorde förresten en snabb research över hur många Skellefteå-produkter som fanns i andra lag. Fick leta med näbbar och klor för att hitta, men det verkar finns 4 Skellefteå-produkter i andra SHL-klubbar. Som en jämförelse med Brynäs 10.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: vi märker alla att du känner dig ganska butthurt över dehär. Men sportchefen måste ha både ett kortsiktigt tänk och ett långsiktigt tänk, det kortsiktiga verkar funka och det återstår att se om det långsiktiga kommer göra det. Jag tror det kommer det.

Vi hade jävligt många bra spelare under 90-93 av egna produkter, alla fick inte plats så man valde av olika skäl att släppa dom, bengtzen säger själv i dom flesta intervjuer att "gamla Brynäsare är alltid intressanta" och med 10 länkar på utgående ska du se att till nästa år kommer nån av dom lira i Brynäs. Detsamma gäller boqvist. Han är inte SHL mässig iår, därför kan man inte ge honom en plats i top 6 i A-laget iår (det är där han ska vara) bättre att låta honom växa ytterligare ett år.

Det du verkar ha lite svårt att förstå är att A-lagets framgångar är A och O. Det har styrelsen och bengtzen slagit fast iom att man inte rörde spelarbudgeten även fast vi är på ruinens brant.

Det går inte bara att signa egna lirare bara för att dom är egna om dom inte passar in i spelstilen/klarar av det/tar en plats där dom vill vara.

Det måste tänkas Kort OCH långsiktigt annars går det inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Så hur hade laget sett ut med dessa 10 i truppen? Hade den varit bättre eller sämre?
Kommentera