Brynäs IF

724906 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775654

Sv: A propósito de nada
Inkazar: Jag tycker att alla Brynäsfans som bryr sig om ungdomsverksamheten borde vara oroliga över det faktum att den just nu utbildar fler spelare till direkta konkurrenter än till Brynäs.

Det går bra för laget just nu, men glöm inte att den här säsongen inte är färdigspelad. Vi bör vänta med att dra slutsatser av den här säsongen. Och glöm inte att Brynäs aldrig någonsin har vunnit guld utan egna produkter i framträdande roller. Det kan du ha i åtanke när du sätter satsningar på egna produkter i relation till A-lagets framgångar. Brynäs historia visar tydligt att det inte behöver vara "antingen eller". Har du redan glömt 2012?

Flerårskontrakten med utfyllnadskillar som Mannberg och Thorell är också en tydlig indikator på att Brynäs ämnar att låta de fylla ut forwardsuppsättningen även nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Sandström, lindblom, Bertilsson (värmläning men klassar han som egen produkt), lagkapten blomqvist, Alcén, Ersson och Ölund, glömde nästan Carlsson jue! är egna produkter, enterfeldt också iof, de 3 första har väldigt framträdande roller.

men håller med om att det ser lite annorlunda ut med bengan och bulan, kommer hålla med dig om exempelvis Boqvist försvinner helt och hållet, eller om någon av adam boqvist, rasmus sandin, simon appelquist och kanske sebastian sundlöv drar till andra junior lag typ
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: nej jag har inte glömt det. Och mer framträdande än vad Oscar och blomman är var ingen då. Och dessutom kommer Felix behöva vara det om det ska bli något guld iår. Sen har vi Carlsson som bara blir bättre och bättre och Berra som är fenomenal. Alcen som kommer vara grymt nyttig i ett slutspel, Det blir 6st dvs 20% Fullt tillräckligt för att din teori ska stämma.

Vi möter LHC torsdag-fredag. Inget annat
Kommentera