Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1811330

Sv: MATCHTRÅDEN
Vaknar med ett leende och undrar va fan som hände👍🏻😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Forsberg 1978: Av bara farten så gjorde Bäckström 4 ass i natt, Elias och Silfver gjorde mål och Järnkrok ett ass. Forza Brynäs!
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Forsberg 1978: Ja va fan hände?? Halva publiken gick hem efter två perioder och man hörde bara Brynäsare på läktaren, underbart.

Men va fan hände seriöst?
LHC var nog inte förberedda på att Brynäs skulle gå ut så hårt men att de föll samman på detta sett är obegripligt. En mental kollaps av stora mått förmodligen grundad i att LHC faktiskt ansåg att Brynäs var en vinstlott som kvartsfinalmotståndare.

Nu Gävlar gäller det att vara på tå på måndag för nu kommer LHC absolut att skärpa till sig och inte direkt underskatta oss igen. Nu är man fan livrädd för fortsättningen.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Forsberg 1978: Vad som hände?
Tja, det som är ganska vanligt i första kvarts-, semifinal eller final skulle jag tro: hemmalaget har mest press på sig att vinna, blir överladdade/apatiska och reagerar som igår. Blir nu mest intressant att se hur båda lagen hanterar nästa match, ska LHC fortsätta försöka spela offensivt och konstruktivt eller fokuserar dom på defensiven i första hand?
Oavsett vilket så har Tangnes en del att fundera över gällande det taktiska upplägget...
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Forsberg 1978: Ja man är lite i chock. Fast jag hoppas att våra krigare är ödmjuka inför fortsättningen. Det är tre matcher till att vinna innan vi har vunnit mot Linköping..
Kommentera