Brynäs IF

723320 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1811336

Sv: MATCHTRÅDEN
Forsberg 1978: Ja va fan hände?? Halva publiken gick hem efter två perioder och man hörde bara Brynäsare på läktaren, underbart.

Men va fan hände seriöst?
LHC var nog inte förberedda på att Brynäs skulle gå ut så hårt men att de föll samman på detta sett är obegripligt. En mental kollaps av stora mått förmodligen grundad i att LHC faktiskt ansåg att Brynäs var en vinstlott som kvartsfinalmotståndare.

Nu Gävlar gäller det att vara på tå på måndag för nu kommer LHC absolut att skärpa till sig och inte direkt underskatta oss igen. Nu är man fan livrädd för fortsättningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Carl Lejonkräk: Inför matchen darrade vi inför SAAB Arena, att Linköping använder ju sig av "avancerad statistik" och att vår 1:a kedja blivit helt eliminerad i säsongens tidigare matcher. Men det verkar som Brynäs detta år vet att man har spelet och spelarna för att kunna vinna mot vem som helst. Skit i motståndet och spela din bästa hockey så vinner du. Sen måste jag säga att jag är mycket förtjust i att 1:a kedjan i många matcher i rad satt tonen direkt i första bytet och i flera mathcer nätat direkt.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Carl Lejonkräk: Jag finner det inte uteslutet att LHC "valde" Brynäs i kvarten genom att förlora och således släppa förbi Frölunda i tabellen. Och med tanke på deras hemmafacit mot oss och en hemmafördel i matchserien så förstår jag dem. Jag hade nog gjort samma sak om jag varit i deras sits.
Fast matcherna måste ju spelas och det går inte att komma in med en inställning att det kommer bli lätt. Jag tror att den här matchserien kommer att gå till 7 matcher.
Kommentera