Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1820602

Sv: SEMIFINAL
Huss: vilken match har vi förlorat pga domarna? Mig veterligen ingen. Dom vi torskat har varit pga "oss" själva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SEMIFINAL
Inkazar: så du tror inte att bl.a. Game på Ståhlberg hade gjort skillnad? Eller ett otal utvisningar som bytt sida s.a.s.?
"Oss själva", trams....
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Inkazar: I de matcher som Frölunda har vunnit har de tenderat att mala ner Brynäs, som har blivit tröttare och tröttare under matchens gång. Domarna har tillåtit deras forecheckande spelare att spela otroligt fult på våra spelare, inte "bara" fula tacklingar som somliga har resulterat i hjärnskakningar utan även fula slashingar som t.ex den på Fälth innan ett baklängesmål i Scandinavium (kanske pga den som han inte kan spela...?). Samtidigt har domarna letat med ljus och lykta efter Brynäsutvisningar. Domarna har gett Frölunda rejäl hjälp i sin strävan efter att nöta ner Brynäs i matcherna.
Utvisningen på Kilström, vid ställningen 3-3, 4 minuter kvar, är också ett typexempel på där domarna gav Frölunda en gratischans att avgöra matchen.
Men i det stora hela är huvudproblemet inte att domarna tar Brynäs utvisningar, för de är oftast korrekta, MEN det största problemet är att Frölunda kommer undan med otroligt mycket. Om Brynäs inte får spela slutspelshockey ska inte Frölunda kunna komma undan med vad som helst, det är alldeles för orättvisa förutsättningar.
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Inkazar: I och med att det handlar om hypoteser så är det svårt att sia om. Men den täta match 5 i götet hade gott och väl kunnat sluta helt annorlunda om det hade dömts 5+game på den tackling som sänkte Bertilsson. Vi har en bra bit över 50% i PP så mycket talar för att vi kunnat göra mål där. Och matchen hade kunnat utveckla sig helt annorlunda.
Kommentera