Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1820609

Sv: SEMIFINAL
Inkazar: I de matcher som Frölunda har vunnit har de tenderat att mala ner Brynäs, som har blivit tröttare och tröttare under matchens gång. Domarna har tillåtit deras forecheckande spelare att spela otroligt fult på våra spelare, inte "bara" fula tacklingar som somliga har resulterat i hjärnskakningar utan även fula slashingar som t.ex den på Fälth innan ett baklängesmål i Scandinavium (kanske pga den som han inte kan spela...?). Samtidigt har domarna letat med ljus och lykta efter Brynäsutvisningar. Domarna har gett Frölunda rejäl hjälp i sin strävan efter att nöta ner Brynäs i matcherna.
Utvisningen på Kilström, vid ställningen 3-3, 4 minuter kvar, är också ett typexempel på där domarna gav Frölunda en gratischans att avgöra matchen.
Men i det stora hela är huvudproblemet inte att domarna tar Brynäs utvisningar, för de är oftast korrekta, MEN det största problemet är att Frölunda kommer undan med otroligt mycket. Om Brynäs inte får spela slutspelshockey ska inte Frölunda kunna komma undan med vad som helst, det är alldeles för orättvisa förutsättningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SEMIFINAL
Peja:
Tenderar att mala, Peja?
Hörde du inte Red Face igår?
Det är deras gameplan att få våra spelare trötta.
Kommer inte ihåg ordagrant vad Red Face sa under matchen, men några oklarheter var det inte.

Som jag skrivit förut accepterar domarna mer från Red Face United eftersom de hela tiden ligger runt gränsen. Brynäs gör det inte som lag och då sticker mindre saker ut. Skulle alla tjöta och gå på som Granström och Alcén så vore gränsmatchen i matchen mer jämn.

Speed is the key, som Dick Winters skulle ha sagt.

"We few, we happy few, we band of brothers"
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Peja: "Men i det stora hela är huvudproblemet inte att domarna tar Brynäs utvisningar, för de är oftast korrekta, MEN det största problemet är att Frölunda kommer undan med otroligt mycket. Om Brynäs inte får spela slutspelshockey ska inte Frölunda kunna komma undan med vad som helst, det är alldeles för orättvisa förutsättningar."

Där håller jag med. Såklart. Uttryckte mig lite korkat, skulle sagt att vi inte förlorat dom vi gjort pga utvisningar mot oss.
Kommentera