Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837572

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Alltså din retoriska förmåga är verkligen hemsk! Nedsättande tonen är verkligen oskön. Jävla översittarfasoner! Dessutom får man ju inte ihop din logik. Om Stephen Hawking (smart) skulle påstå att jorden var platt så skulle det innebära en sanning? Helt otroligt att vissa inte sett att Sunken varit ett rundningsmärke och en säkertsrisk de första matcherna på säsongen! Det handlar inte om att hänga ut individer, man måste ju få säga att en spelare är dålig? Jag tänker på Brynäs bästa i första hand och för mig innebär det en bra backlinje utan Sunken. När Fälth och Bertil är tillbaka är det å andra sidan ett självlösande problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: Klart att du inte får ihop logiken när du slänger in en konstig jämförelse med Hawking, som är fullständigt obegriplig.
Vi talar om trovärdighet i bedömningen hos Melin resp de flesta bedömare härinne.
Inte om Melin har absolut rätt eller absolut fel.
För övrigt är Hawking tillräckligt smart för att INTE påstå att jorden är platt, eftersom det är empiriskt bevisat att den är rund (nåja, inte riktigt rund men närapå..)
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: Intressant att du har moltigit när Brynäsgubben först kallade mig för "åsiktspolis" och sen i nedsättande ton raljerade om att vi först måste höra Huges åsikt.
När jag sen svarade med ironi och försökte säga att Melins bedömningar om spelare känns mer trovärdiga än när dom kommer från mig, dig eller nån annan härinne, ja då blev det helt plötsligt fart på din indignation om nedsättande tonläge.
Enögt så det förslår, är du modoit lite sådär vid sidan om?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: Huge.
Kungen av härskarteknik..
Kommentera