Brynäs IF

724487 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837589

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: Klart att du inte får ihop logiken när du slänger in en konstig jämförelse med Hawking, som är fullständigt obegriplig.
Vi talar om trovärdighet i bedömningen hos Melin resp de flesta bedömare härinne.
Inte om Melin har absolut rätt eller absolut fel.
För övrigt är Hawking tillräckligt smart för att INTE påstå att jorden är platt, eftersom det är empiriskt bevisat att den är rund (nåja, inte riktigt rund men närapå..)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: "Vi talar om trovärdighet i bedömningen hos Melin resp de flesta bedömare härinne.
Inte om Melin har absolut rätt eller absolut fel."
Om du anser att trovärdigheten här på HS inte håller måttet så får du väl söka dig någon annanstans. HS är vad det är. Ett forum för "läktarcoacher" att byta åsikter och funderingar. Inte ett forum att försöka lista ut vad "yrkesmännen" anser eller hur de motiverar sina ageranden. De gör sina val utifrån deras perspektiv sen är det upp till oss här att ha deras ageranden som grund för diskussion. Rätt eller fel så är det ju det enda empiriska i det hela. Exempelvis. Melin valde defacto att spela Zanetti på Berras plats med Gunderson. Det behöver inte ha varit det "rätta" eller det "bästa" bara för att Melin valde det. Vi kan bara spekulera i Melins tankegångar. Vi kan däremot fritt diskutera om det var ett bra val. DET gör vi här på HS.
Kommentera