Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838096

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Fanns en hopplös känsla i våras också när vi hade en svacka på 6-7 matcher. Betyder ingenting över en säsong, borde vi ha lärt oss. Spelarmaterialet är bra. Men spelet sitter inte och formationerna sitter inte. Det kommer komma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: Skillnaden är stor. Då hade vi bevisat att vi kunde spela grym hockey hela hösten och december. Då handlade att komma tillbaka till ett spel som fanns. Nu vet vi ju inte ens om det finns ett spel där...
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: Håller inte med. En svacka mitt under säsongen, som dessutom kunde förklaras med olyckliga omständigheter (tränaren blev klar för annan klubb, Paille blev tvungen att dra hem till Nordamerika etc), är en helt annan sak än att få en dålig säsongsinledning.

Dåliga säsongsinledningar gör att man hamnar i uppförsbacke och måste kämpa ur underläge. Det är mycket stressigare än att gå från toppen till mitten som Brynäs gjorde under fjolårssäsongens formsvacka.

Och, eftersom Brynäs låg i toppen innan förra säsongens formsvacka, visste vi ju också att det laget hade kapacitet för toppen. Den kapaciteten vet vi inte om den här säsongens lag.

Det kanske är detta som är den normala nivån för den här säsongens lag? Hur vet vi att det bara är en formsvacka?
Kommentera