Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838111

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: Sån tur då att den store hockeytänkaren pekka85 finns härinne,som kan leverera objektiva och klarsynta analyser, fulla med meningsfulla åsikter.
Kan vi inte få höra 400 fler inlägg där du grina och klagar som en 5-åring som tappat sitt lördagsgodis, så fort det tar emot det minsta?
Nä, förresten, gör inte det. Jag orkar inte höra dom...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Ingen hockeytänkare här tyvärr, inte som du iaf! Älskar bara Brynäs och när det går dåligt tycker jag det är tråkigt. Jag skulle säga att jag är ganska vanlig i mina analyser. Jag blir glad och pushar för sådant som är bra och SJÄLVKLART är jag kritisk mot sådant som inte är bra. Vi har helt enkelt olika syn på saker. Jag försöker bara belysa att dina inlägg saknar massa. Din ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande. Sunken har otur. Zanetti har otur med timingen, Paille är bra bla bla. Kanske bara är jag men dina analyser är ruskigt skarpa. Keep up the good work!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Så.... idag har vi ju fått svar på många av sakerna som diskuterats här inne sen senaste matchen..

Ämnen som:

* För dåliga målvakter eller inte? Eller är det styrningar på alla puckar som Sandström kastar förbi sig match efter match? Eller är det osynliga Molgans fel?

* Är Melin verkligen en tränare för detta Brynäs?


Svar:

* Sandström är för dålig. Sluta rotera. Gör Rautio till förstakepper och låt han stå vidare match efter match så han kan bygga upp en kontinuitet i sitt spel samt självförtroende.

* Roger är precis som vi många reagerade på vid anställningen totalt icke auktoritär och besitter inte förmågan att vända en rejäl negativ trend. Idag såg det på riktigt ut som att han bara ville försvinna från båset sista perioden. HAN SKA JU FÖR FAN TA ÖVER BÅSET OCH FÅ SPELARNA ATT VAKNA. Det är hans jobb. Allvarligt, han skicka till och med Sjödda för att ta timeouten.

Så åter till frågan, Varför ska vi ha Roger kvar?
Kommentera