Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838134

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Ingen hockeytänkare här tyvärr, inte som du iaf! Älskar bara Brynäs och när det går dåligt tycker jag det är tråkigt. Jag skulle säga att jag är ganska vanlig i mina analyser. Jag blir glad och pushar för sådant som är bra och SJÄLVKLART är jag kritisk mot sådant som inte är bra. Vi har helt enkelt olika syn på saker. Jag försöker bara belysa att dina inlägg saknar massa. Din ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande. Sunken har otur. Zanetti har otur med timingen, Paille är bra bla bla. Kanske bara är jag men dina analyser är ruskigt skarpa. Keep up the good work!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: " Din ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande."

Haha, känn på den karamellen...
Är nog inte konstigare än att DIN ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande.
Bara för att man inte gapar och skriker på Sunken i parti och minut så betyder inte det att man tycker att han har otur. Samma med Zanetti. Beträffande Paille så har jag aldrig sagt att han "är bra" för tillfället. Skrev för ett tag sen att han är en av de bärande spelare som måste höja sig för att få godkänt.
Sen kanske det bara är jag, men DINA analyser är INTE ruskigt skarpa, enligt min mening. Mkt massa, men väldigt lite innehåll...
Kommentera