Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838142

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pekka85: " Din ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande."

Haha, känn på den karamellen...
Är nog inte konstigare än att DIN ovilja att tycka rimliga saker är för mig främmande.
Bara för att man inte gapar och skriker på Sunken i parti och minut så betyder inte det att man tycker att han har otur. Samma med Zanetti. Beträffande Paille så har jag aldrig sagt att han "är bra" för tillfället. Skrev för ett tag sen att han är en av de bärande spelare som måste höja sig för att få godkänt.
Sen kanske det bara är jag, men DINA analyser är INTE ruskigt skarpa, enligt min mening. Mkt massa, men väldigt lite innehåll...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Jag vill gärna förstå hur du analyserar bara. Du verkar inte var den "skarpaste kniven i lådan om du förstår vad jag menar". SÅ SOM DU TYCKER. Oj, raljerade visst där. Förstår du vem jag raljerar om? Din kommentar om Paille känns rimlig men vad har du för åsikter om ovan nämnda? Ge oss slaskiga, oförstående slödder en chans att förstå! Snälla.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge:
Finalkomat verkar ha satt sig hos många Brynäsare, inte bara hos spelarna. Jösses vad urflippad diskussionen blivit.
Ny säsong. Nya förutsättningar. Finns inget (lite) att hämta från föregående säsong. Inget att försvara. Inget självspelande piano att plocka fram.
Hårt arbete. Slåss för varje millimeter. Bygga ny lagkänsla och kollektivt självförtroende. Det som skedde under förra säsongen i samband med den stora svackan i jan-feb. Stålbad. Spelarna drar åt samma håll.
Inre motivation. Inte hårfön och mittbena från tränaren.
Gör om, gör rätt.
Kommentera