Brynäs IF

723586 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838241

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: Fast Brynäs har ju inte exakt samma trupp som förra säsongen. Lindbloms frånvaro i förstakedjan är oerhört markant; hans styrka på pucken var nyckeln för att etablera tryck i offensiv zon. Palushaj är en duktig spelare men borde, precis som Jensen och Clark, kompletteras av en Lindblom-typ snarare än agera ersättare åt densamme.

Alla lag har skador. Djurgården hade ungefär lika tunga avbräck som Brynäs senast. Men även med en backskada platsade Sunkan (som knappt spelat tävlingsmatcher på ett år) och Zanetti (kommentar överflödig) i SHL-premiären.

Angående hockeyns utveckling; Brynäs har ett sämre lag än förra säsongen. Kollektivt/taktiskt har man gått bakåt. Samtidigt har konkurrenterna bättre lag och spelar i många fall bättre kollektivt. Det betyder att fjolårssäsongens uddamålssegrar förvandlas till uddamålsförluster.

Det är bara att bita på det sura äpplet och inse att dagens Brynäs är ett bottenlag. Nu är det dags att sluta snacka om förra säsongen och inse att det kommer att krävas ett otroligt hårt jobb för att komma till slutspel den här säsongen. Jag tror att den insikten är viktig, allt det här snacket om att Brynäs är ett av seriens bästa lag på pappret har nog bara en destruktiv effekt på laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: nu sa jag att vi n ä s t a n har exakt samma lag. Du kan inte mena att alla spelare har nått upp i sin fulla kapacitet i de här matcherna?

Att redan nu slå fast att vi har ett sämre lag känns väldigt OPejigt sett till hur nyanserad du brukar kunna vara annars.
Kommentera