Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838379

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: På ett sätt svårare att sparka Melin iom att BZ var med och tog in honom, men TJ var en ganska färsk guldtränare som många hoppades skulle leda A-laget i många år framöver. Melin har inte haft framgångar på några år och det var ju evigheter sen han hade det i Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: T ex Paille och Ikonen har inte synts till alls i de här matcherna. De bildade vår kanske bästa kedja i slutspelet i fjol. Ge mig en anledning till att de omöjligt kan nå upp i samma nivå igen i år?

Micke Johansson kanske blir fjolårets Ikonen som stannar, svårt att se att vi släpper honom om vi verkligen är i behov av ett lyft (om vi inte tar in en annan istället). Tycker man redan nu trots det vi sett hitttills kan konstatera att Johansson är bättre än PaW, som man väl närmast får jämföra med.

Lindblom i all ära (såklart), men han hade också perioder med tre matcher i rad utan poäng. Han gjorde också bara en assist på sju matcher i finalserien mot HV. Palushaj är rimligen sämre än honom men det går inte att bedöma ännu. Tycker det handlar mer om att han inte passar in i förstakedjan, med honom i en andraformation skulle vi få ett jämnare lag än i fjol. Han har också kvalitéer som Lindblom saknar.

Larsson vs Pudas, rädd att vi går lite minus där, men Pudas var ju länge en hackkyckling för sin dåliga defensiv. Ingen jätteskillnad isåfall.

Den stora frågan är ju vad Mellin gör med laget. Tror du vi med Bulan hade tagit en poäng av 12 möjliga nu?
Kommentera