Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838388

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: T ex Paille och Ikonen har inte synts till alls i de här matcherna. De bildade vår kanske bästa kedja i slutspelet i fjol. Ge mig en anledning till att de omöjligt kan nå upp i samma nivå igen i år?

Micke Johansson kanske blir fjolårets Ikonen som stannar, svårt att se att vi släpper honom om vi verkligen är i behov av ett lyft (om vi inte tar in en annan istället). Tycker man redan nu trots det vi sett hitttills kan konstatera att Johansson är bättre än PaW, som man väl närmast får jämföra med.

Lindblom i all ära (såklart), men han hade också perioder med tre matcher i rad utan poäng. Han gjorde också bara en assist på sju matcher i finalserien mot HV. Palushaj är rimligen sämre än honom men det går inte att bedöma ännu. Tycker det handlar mer om att han inte passar in i förstakedjan, med honom i en andraformation skulle vi få ett jämnare lag än i fjol. Han har också kvalitéer som Lindblom saknar.

Larsson vs Pudas, rädd att vi går lite minus där, men Pudas var ju länge en hackkyckling för sin dåliga defensiv. Ingen jätteskillnad isåfall.

Den stora frågan är ju vad Mellin gör med laget. Tror du vi med Bulan hade tagit en poäng av 12 möjliga nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: håller med om det du säger förutom det om Larsson-Pudas. Där måste vi vänta och se. Förstår inte riktigt varför alla gnäller på Larsson, jag tycker att han har enorm potential att bli en bra SHL-back. Man måste låta honom växa in i spelsättet och ligan. Efter omgång 40 tror jag att vi kommer att tycka att Larsson är grym!
I dagsläget tycker jag att Larsson gör väldigt mycket rätt men krånglar till det i det sista avgörande momentet. Kan han spela lite enklare så kommer han vara nyttig för vårt lag. Rörliga tvåvägsbackar växer inte direkt på träd
Kommentera