Brynäs IF

723866 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838396

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: håller med om det du säger förutom det om Larsson-Pudas. Där måste vi vänta och se. Förstår inte riktigt varför alla gnäller på Larsson, jag tycker att han har enorm potential att bli en bra SHL-back. Man måste låta honom växa in i spelsättet och ligan. Efter omgång 40 tror jag att vi kommer att tycka att Larsson är grym!
I dagsläget tycker jag att Larsson gör väldigt mycket rätt men krånglar till det i det sista avgörande momentet. Kan han spela lite enklare så kommer han vara nyttig för vårt lag. Rörliga tvåvägsbackar växer inte direkt på träd
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Chris11: jag spekulerade bara, "rädd att vi går lite minus", och att det isåfall blir en marginell skillnad. :-)

Är inte lika impad av honom hittills, men tror precis som du att det kan komma. Tycker dock vi saknar lite dynamik nu när både Pudas lämnat och Fälth är borta när det gäller rightskyttar från backplats. Får lite färre alternativ och känns mer lättlästa.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Chris11: Sant. Larsson har överraskat positivt på mig med tanke på hur han såg ut i träningsmatcherna. Det är ytterst sällan backar från HA går rakt in i SHL och presterar på en hög nivå direkt. Han har alla möjligheter att bli bättre än Pudas ju längre säsongen går.
Kommentera