Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950921

Sv: A propósito de nada
Axle San: Varför? Vad uträttade han under 10+ år i klubben? Vi råkade få upp en årskull som hade ovanligt hög utdelning, men glöm inte att i princip alla tippade oss i botten inför säsongen 2012. Hans lagbygge var fyllt med en mängd chansningar som gick hem. Resterande säsonger vill jag helst glömma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jamen kolla på Brynäs när Sundlöv tog över, det var en förening i kris, konkursmässig. Sundlöv var ju med att sanera hela föreningens ekonomi via budgettrupper och lyckades trots detta göra Brynäs till ett stabilt slutspelslag, just guldet kan vi ju bortse ifrån då ett slutspel är så mycket tillfällighet.
Sundlöv var drivande i att det satsades så mycket på unga utvecklingsbara spelare i Brynäs. Sundlöv gjorde faktiskt mycket av det som folk gnällt på att inte BZ gjorde faktiskt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Sundlöv hade usla resurser. Brynäs hade sämre ekonomi än konkurrenterna under många år. Nu påstås det att alla lag har ungefär samma spelarbudget (vilket jag tvivlar starkt på). Och det där med ”råkade få en kull”. Den var ett resultat av att Sundlöv tog initiativ till en juniorsatsning som sen blev ett föredöme för övriga elitlag.
Kommentera