Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950932

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jamen kolla på Brynäs när Sundlöv tog över, det var en förening i kris, konkursmässig. Sundlöv var ju med att sanera hela föreningens ekonomi via budgettrupper och lyckades trots detta göra Brynäs till ett stabilt slutspelslag, just guldet kan vi ju bortse ifrån då ett slutspel är så mycket tillfällighet.
Sundlöv var drivande i att det satsades så mycket på unga utvecklingsbara spelare i Brynäs. Sundlöv gjorde faktiskt mycket av det som folk gnällt på att inte BZ gjorde faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Många som vänder kappan efter vinden. Och som saknar kon när den inte längre står i båset.
Nu handlar det inte bara om en "cunning" långsiktig plan. Det handlar om att genomföra planen, något som inte Brynäs klarat sen "Stormaktstiden".
No pressure.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Bra skrivet. Sundlöv gjorde inte allt rätt - men under hans tid gick Brynäs från att vara en konkursmässig förening fullproppad med veteraner och importspelare till en ekonomiskt välmående förening med en av Sveriges bästa juniorverksamheter. Och man tog ett SM-guld under tiden. Det var en lysande sportchefsgärning över tid.

Att det finns en del Brynäsare som väljer att bortse från allt bra som Sundlöv gjorde är ju väldigt trist. Framförallt måste det vara trist att alltid se mörker, oavsett vad som händer.
Kommentera