Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950938

Sv: A propósito de nada
Axle San: Bra skrivet. Sundlöv gjorde inte allt rätt - men under hans tid gick Brynäs från att vara en konkursmässig förening fullproppad med veteraner och importspelare till en ekonomiskt välmående förening med en av Sveriges bästa juniorverksamheter. Och man tog ett SM-guld under tiden. Det var en lysande sportchefsgärning över tid.

Att det finns en del Brynäsare som väljer att bortse från allt bra som Sundlöv gjorde är ju väldigt trist. Framförallt måste det vara trist att alltid se mörker, oavsett vad som händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Jag är i och för sig inte hundra på att Sundlöv & Co valt Akademivägen om det funnits nåt ekonomiskt gångbart alternativ, men det kvittar kanske. Man skall nog hålla klart för sig varför Sundlöv slutade också. Poängen... det behövs att planen är tydlig och att alla kuggar kuggar i om det skall komma ut nåt bra av den plan man knåpat ihop.
Scouting och rekrytering av ledare , tränare och spelare behöver snäppas upp betydligt och baseras på en jävligt tydlig och uthållig tanke/plan om hur verksamheten skall utvecklas
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det gör jag inte. Jag var fantastiskt glad att se frukten av Bulan-satsningen. Man såg en omedelbar attitydsförändring iom hans intåg. Jag ser mörker när det är mörkt och ljus när det är ljust.
Kommentera