Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950929

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: ”som därefter, rent krasst, gjort ett mediokert jobb”

Eh, va?

Förklara gärna hur Dacke gjort ett mediokert jobb? Det kan vi möjligen bedöma vid denna tid nästa år, men inte nu. Om inte du vet något som ingen annan här inne vet, hur vet du t.ex att inte en hel drös kompetenta spelare redan är klara för nästa säsong? Säger inte att det är så, men du är åt helvete för snabb att döma. Dessutom jävligt nonchalant att döma ut en person som genom åren gjort mer för Brynäs än de flesta, både som ledare, spelare och förälder. Jävligt lågt av dig tycker jag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skagge: Brynäsgubbe dömer inte ut Dacke som spelare.
Han har åsikter om honom som ledare.
Det är en oerhörd skillnad!!
Vad exakt är det som gör en gammal spelare bra som ledare?
Det tar alltid minst ett par år innan man börjar närma sig en bra nivå.
Vad är det då som Dacke har kommit på som gör att han har de rätta kunskaperna för att driva Brynäs framåt i framtiden.

Nu får vi hoppas att ett flertal personer i Brynäs kan hjälpas åt att lotsa Brynäs framåt.
Där tror jag MC är väldigt viktig.

Lär Er att skilja på spelare och ledare!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skagge: Ok. Om vi ser rent krasst på läget just nu så ligger vi i nedre regionen av tabellen och spelar den sämsta och mest fantasilösa hockeyn på 15-20 år. Vi förlänger då med tränaren som ger oss den hockeyn samt förlänger med spelare som ingår i truppen som spelar denna bedrövliga hockey. Prognosen ser allt annat än bra ut...
Men visst, vi ska ge tränare/GM och spelare en chans nästa säsong. Precis som vi ska ge den nya tränaren som tar över den trasiga ekan i november en chans, och den nya GM, som tillträder då det upptäcks att Dacke kanske inte hade de verktyg som krävs, ska få en chans... O.s.v...... o.s.v.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skagge: Tanken är väl inte ens att det är han som ska bygga laget för nästa säsong? Så det känns högst otroligt. Vi har sparkat tilltänkt spets och inte ersatt, trots att Växjö går och värvar spelare som Versteeg. Och han förlängde med Sundquist och Alcén med långa kontrakt. Alla saker som inte gjort ett positivt intryck på mig åtminstone. Vad har han gjort i sedan han tillträdde som imponerat på dig?

Sedan förstår jag inte hur ditt försök på moralpoäng om Dackells historik i klubban är relevant i en diskussion om klubbens framtid?
Kommentera