Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950916

Sv: A propósito de nada
Peja: Mysbilden får jag mycket på grund av att man förlänger med Sundquist, trots att det finns mycket underliggande statistik på att han inte spelar ett vinnande system.

Ytterligare bidragande är det faktum att man letade i veckor efter en sportdirektör, men landade till slut på Dackell (som därefter, rent krasst, gjort ett mediokert jobb som GM). Så du säger mig att den mest lämpade människan i hela landet att driva det sportsliga satt i Brynäs från första början? Vad smidigt. Trots att han aldrig haft ett sådant uppdrag förut.

Att det sedan ryktas om Sundlöv och Molin tillbaka, varav ena Brynäs SPARKADE för enbart några säsonger sedan och den andra många var överrens att det behövdes något nytt, bidrar inte direkt till att Brynäs andas ambitioner.

Mycket känns bekvämt helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Varför skulle inte Molin kunna vara ett bra komplement till MS?
Fick bra snurr framförallt på KHK:s PP och har efterhand fått bra rutin som huvudtränare i AS.
Att han då idag och per automatik skulle vara olämplig i nån tränarroll i Brynäs bara för att han en gång i tiden ratades här och har stort klubbhjärta, är väl minst sagt ett bekvämt läktarcoachresonemang.
Du får det att låta som att det är omöjligt att en f.d tränare i ett lag aldrig kan utvecklas nån annanstans, för att sen återkomma till fadershuset och bli en tillgång där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: ”som därefter, rent krasst, gjort ett mediokert jobb”

Eh, va?

Förklara gärna hur Dacke gjort ett mediokert jobb? Det kan vi möjligen bedöma vid denna tid nästa år, men inte nu. Om inte du vet något som ingen annan här inne vet, hur vet du t.ex att inte en hel drös kompetenta spelare redan är klara för nästa säsong? Säger inte att det är så, men du är åt helvete för snabb att döma. Dessutom jävligt nonchalant att döma ut en person som genom åren gjort mer för Brynäs än de flesta, både som ledare, spelare och förälder. Jävligt lågt av dig tycker jag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Exakt vilka kvalifikationer har isf DU, som gör att DU är bättre lämpad än spelarna, Campese och Dackell att bestämma ex vilken tränare man bör satsa på?
Hittills har du bara framstått som en gnällig random läktarcoach som slänger ur dig tvärsäkra omdömen om allt och alla, utan att backa upp det med några som helst konkreta saker som gör att du verkar trovärdig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Sundlöv är som jag ser det den bäste sportchef vi haft och han är verkligen välkommen hem.
Kommentera