Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950941

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: " Var i helvete får du att jag anser MIG bättre? Jag har aldrig sagt det."

Du kritiserar ju valet av tränare och menar att man valt helt fel.
Om du nu anser det så måste du väl anse att du själv är bättre än Dackell, Campese och spelarna, på att avgöra vilken tränare man bör satsa på?
Eller menar du att du som random läktarcoach är bättre lämpad att bedöma en sån sak?
Räcker med ett ja eller nej på den enkla frågan.
Om du nu orkar och bemödar dig att göra den lilla ansträngningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: BZ, TJ, TS, JL, RM, MS. Listan kan göras lång på felaktiga värvningar av sportchefer och tränare hos Brynäs dom senaste åren.

Väldigt tidigt har många av oss supportrar insett att detta varit felsatsningar. Är det ett bevis på att vi vet bättre än ”kunnigt branschfolk”? Kanske med din logik.

Tycker du ska klättra ned från dina höga hästar och inse att Brynäs är en förening som på senaste åren tagit många felaktiga beslut och att man som supporter med den erfarenheten har en viss rätt att vara skeptisk.

Är väl snarare så att bevisbördan ligger hos Brynäs att visa att dom för en gångs skull prickat rätt i raden av misslyckanden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du är ju helt fantastisk. Medan jag bemödar mig med det, kan väl du svara på hur Molin fick snurr på seriens 3e sämsta PP? Om du nu orkar och bemödar dig att göra den lilla ansträngningen.

Jag har aldrig hävdat att JAG är bättre, du hittar på som vanligt. Att Brynäs statistik är horribel med Sundquist är vad som ligger bakom min skepsis till hans fortsättning som huvudtränare. Man får helt enkelt dra en analytisk slutsats av det man ser. Om du äter hundskit, kan du inte då bedöma att hundskit smakar skit trots att du inte är en professionell hundskitätare?

Brynäs resultat när Bulan kom var inte heller strålande men man såg en tydlig förändring i matchbilderna och insatsen i allmänhet. Man såg redan i första matchen att det var vägvinnande. Samma sak kan jag inte säga om Sundquists hockey. 14-0 i 3e i underläge säger väl allt egentligen.
Kommentera