Brynäs IF

725679 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950947

Sv: A propósito de nada
Huge: Du är ju helt fantastisk. Medan jag bemödar mig med det, kan väl du svara på hur Molin fick snurr på seriens 3e sämsta PP? Om du nu orkar och bemödar dig att göra den lilla ansträngningen.

Jag har aldrig hävdat att JAG är bättre, du hittar på som vanligt. Att Brynäs statistik är horribel med Sundquist är vad som ligger bakom min skepsis till hans fortsättning som huvudtränare. Man får helt enkelt dra en analytisk slutsats av det man ser. Om du äter hundskit, kan du inte då bedöma att hundskit smakar skit trots att du inte är en professionell hundskitätare?

Brynäs resultat när Bulan kom var inte heller strålande men man såg en tydlig förändring i matchbilderna och insatsen i allmänhet. Man såg redan i första matchen att det var vägvinnande. Samma sak kan jag inte säga om Sundquists hockey. 14-0 i 3e i underläge säger väl allt egentligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
Sundqvist får inte mycket ros på forumet. De flesta har uppfattningen att BZ lämnade över ett lag med en förstalina och 3 fjärdelinor... Tror du att detta "faktum" kan förklara att det ser ut som det gör?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Utifrån det jag så i de matcher där både vi själva och andra lag mötte KHK, så tyckte jag mig se just ett giftigt och många gånger bra PP.
Tror att Molin ska ha mkt av äran för det, då jag antar att han ansvarade för just PP. Att man sen kanske låg i botten av just PP-statistiken kan ha berott på många orsaker som nödvändigtvis inte alltid speglar hur deras PP har sett ut, ändå till det avgörande läge när man ska försöka sätta dit pucken.
Mkt beror ju på vilket motstånd du möter i PP, vilken dag målvakten haft osv.
Överlag är iaf mitt intryck att Molins styrka som tränare har varit bl.a PP-delen och att han isf skulle kunna bli en tillgång i Brynäs.
Nu vet jag inte om detta är ett tillräckligt stort underlag för min bedömning, men det känns iaf inte värre än när du bedömer Sunkan och hans hockey utifrån 14-0 i en sista period mot Örebro borta.
Kommentera