Brynäs IF

725679 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950953

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Utifrån det jag så i de matcher där både vi själva och andra lag mötte KHK, så tyckte jag mig se just ett giftigt och många gånger bra PP.
Tror att Molin ska ha mkt av äran för det, då jag antar att han ansvarade för just PP. Att man sen kanske låg i botten av just PP-statistiken kan ha berott på många orsaker som nödvändigtvis inte alltid speglar hur deras PP har sett ut, ändå till det avgörande läge när man ska försöka sätta dit pucken.
Mkt beror ju på vilket motstånd du möter i PP, vilken dag målvakten haft osv.
Överlag är iaf mitt intryck att Molins styrka som tränare har varit bl.a PP-delen och att han isf skulle kunna bli en tillgång i Brynäs.
Nu vet jag inte om detta är ett tillräckligt stort underlag för min bedömning, men det känns iaf inte värre än när du bedömer Sunkan och hans hockey utifrån 14-0 i en sista period mot Örebro borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Men då fick vi ju svar av hockeyoraklet angående Molins styrkor som tränare!

"Tror att Molin ska ha mkt av äran för det, då jag antar att han ansvarade för just PP" Mycket tror och antar här!

Du har helt enkelt inte en susning om detta stämmer. Återigen blir dina gissningar sanningar.

"Utifrån det jag så i de matcher där både vi själva och andra lag mötte KHK, så tyckte jag mig se just ett giftigt och många gånger bra PP"

Först undrar man hur många matcher du såg med KHK förra året. Ok, alla mot Brynäs, men sen? Det var 48 matcher till. Säg att Brynäs spelade samtidigt i åtminstone hälften av dom. Då återstår 24 matcher. Och då valde du alltså att titta på ... KHK. Wow! Förstår att du tycker att Brynäs spel i år ser upplyftande ut.

Och trots att man statistiskt sett var usla så upptäckte alltså ditt tränade hockeyöga att man minsann var "giftiga och bra". Wow igen!

Men när däremot fler personer härinne lutar sig mot underliggande statistik om hur dåliga Brynäs ändå är så är dom "grinande dagisbarn". Men du kanske även här har sett något som andra missat? Att Brynäs många gånger är giftiga och bra trots dålig statistik. Tror isf att du är ganska ensam om att tycka det.

Nä, kör på med MS ett år till så får vi mer dödgrävarhockey och ta in Molin så får vi ett uselt PP oxå. Och går det dåligt sen så är det bara tillfälligheter och otur som det beror på. Samma visa som alla år alltså.
Kommentera