Brynäs IF

726213 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951218

Sv: A propósito de nada
Peja: BZ försökte fynda i Hockeyallsvenskan och det gick sådär och kanske det är bättre då att satsa på spelare från egna led som man har bättre koll på och lägga krutet på etablerade spelare. Fynda brukar vara svårt inom elithockeyn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vetefan vad BZ förväntade sig av de allsvenska spelarna. Han måste ju ha begripit att Ludvig Nilsson och Forslund inte var talanger av Elias Petterssons dignitet, om man nu ens kan kalla de för talanger, för de var ju ganska gamla när de värvades. BZ kanske räknade med att de skulle göra ett jobb i 4e-kedjan och de gör de ju, i så fall är de inte floppar sett till hans förväntningar.

Du kan fynda från vilken liga som helst, det handlar egentligen bara om att få mycket för pengarna, det kan likväl vara en uträknad veteran som en ung spelare. Och fynda gör du sällan med en spelare som har bra stats av den enkla anledningen att alla andra klubbar också kan hitta statsen hur enkelt som helst.

Jag minns när Brynäs värvade tillbaka Pär Djoos. Han hade haft en dålig och skadedrabbad säsong i Frölunda/SSK. Vet inte om man kan hitta corsi från den tiden, men kan tänka mig att den var dålig. Han blev en makalöst bra rekrytering.
Kommentera