Brynäs IF

725724 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951841

Sv: A propósito de nada
Axle San: twitter.com/ViktorAlner/status/1100743250162450432

Allner och Tobbe Stark har hopp om framtiden=)

Vet att många saker är på gång och jag tror också på Brynäs åren som kommer! Och vet hur hårt det jobbas inom Brynäs nu, inget 7-16 sen soffan.

Och lovar er att ingen sitter nöjd och det har man ju förstått med Bengtzen bort osv.
Och jag hoppas verkligen Sundlöv kommer som gjort ett riktigt bra jobb med MODO och som dom verkligen ville behålla.
Björn Hellkvist ville verkligen fortsätta detta jobb ihop med Sundlöv.

((Modo Hockeys vd Johan Widebro menar att Sundlöv varit en viktig person i organisationen, men också att han varit omtyckt bland medarbetarna.

För Modo är det naturligtvis jättejobbigt ur det perspektivet. Han har gjort det fantastiskt här. Vi ska komma ihåg var vi var när han kom. Vi hade haft ett tufft år där vi var en poäng från att hamna i ett division 1-kval.
Micke Sundlöv har satt en bra grund för en rolig framtid för den som kommer att ta över, säger Johan Videbro.))

((Nu är vi i ett annat läge, vi är på gång, vi har bra snurr på verksamheten och i dagens trupp har vi 14 spelare från Ångermanland som är utvecklingsbara och vill framåt. Den som kommer hit kommer att få ett fantastiskt utgångsläge.))

Sen med Sundqvist som tränare, inte en aning om det är rätt? Så klart att känslan nu är ju inte direkt wow, så svårt att hylla denna förlängning just nu så klart.
Och vi ska ju in med en till tränare, otroligt viktigt med vem som kommer?

Jag hoppas inte på Molin, känns inte alls rätt, och undra vad en som som Kellman tycker om Molin som tränare och vad han säger?
Så jag säger ja Sundlöv och nej Molin.

Och jag tror alla här hoppas på att det går bra för Brynäs ,och att dom ser till att stärka Brynäs så att det håller över tid, jag tror det blir rikligt bra faktiskt!

Och jag är iallafall glad att Brynäs finns
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö:
Funderar över hur det kommer sig att vi tillsätter roller (och långsiktigt dessutom) när planen inte är klar. Hur blir det rätt då?
Namnen kan ju vara både bra eller dåliga beroende på hur planen ser ut?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: Är övertygad om att man arbetar hårt för att förbättra föreningen och det är riktigt bra. Men jag är så frustrerad och less på de felaktiga beslut man tagit genom åren. Oavsett ledarskap är det samma klyschor "vi ska bli ett etablerat topplag" "Vi ska gå förbi Djurgården i antalet SM-guld" etc.
Det är goda visioner, men ge mig en långsiktig trovärdig plan. Jag vill se en attraktiv hockey baserad på puckinnehav men man väljer att förlänga med en tränare som har underpresterat resultatmässigt och spelmässigt. Känns som felbesluten bara fortsätter och känslan är att nästa säsong kommer vi stå där med ytterligare en sparkad tränare och en ny kris.

Under min livstid har det varit få framgångar sportsligt och ett antal ekonomiska kriser. Kanske är jag skadad av alla klyschor genom åren så jag överdriver problematiken. Men frustrerationen växer när man ser föreningar göra den här resan till toppen som man avundas av medan vi står och stampar.

Sen om man ska vara krass, vad är viktigaste för att vara en attraktiv arbetsgivare inom elithockey? Lockas spelare av ett bra hållbarhetsarbete eller vill dom tjäna pengar och spela i en föreningen som kan utmana om SM-guldet varje år?
Säger inget dåligt om vårt hållbarhetsarbete och det kan säkerligen vara värdefullt, men i grunden är andra parametrar viktigare för att bli ett bra hockeylag över tid.

(Ber om ursäkt, var tvungen att skriva av mig lite)
Kommentera