Brynäs IF

725724 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951851

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: Är övertygad om att man arbetar hårt för att förbättra föreningen och det är riktigt bra. Men jag är så frustrerad och less på de felaktiga beslut man tagit genom åren. Oavsett ledarskap är det samma klyschor "vi ska bli ett etablerat topplag" "Vi ska gå förbi Djurgården i antalet SM-guld" etc.
Det är goda visioner, men ge mig en långsiktig trovärdig plan. Jag vill se en attraktiv hockey baserad på puckinnehav men man väljer att förlänga med en tränare som har underpresterat resultatmässigt och spelmässigt. Känns som felbesluten bara fortsätter och känslan är att nästa säsong kommer vi stå där med ytterligare en sparkad tränare och en ny kris.

Under min livstid har det varit få framgångar sportsligt och ett antal ekonomiska kriser. Kanske är jag skadad av alla klyschor genom åren så jag överdriver problematiken. Men frustrerationen växer när man ser föreningar göra den här resan till toppen som man avundas av medan vi står och stampar.

Sen om man ska vara krass, vad är viktigaste för att vara en attraktiv arbetsgivare inom elithockey? Lockas spelare av ett bra hållbarhetsarbete eller vill dom tjäna pengar och spela i en föreningen som kan utmana om SM-guldet varje år?
Säger inget dåligt om vårt hållbarhetsarbete och det kan säkerligen vara värdefullt, men i grunden är andra parametrar viktigare för att bli ett bra hockeylag över tid.

(Ber om ursäkt, var tvungen att skriva av mig lite)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Inget att be om ursäkt för, håller med dig att vi måste bli attraktivare sportsligt, så klart få talanger eller bra spelare lockas av det som visas upp på isen.

Bara en sån sak att vi inte ens har is innan vecka 30 eller 31, när man ser tex Frölunda jobbar med skridskotränare och jobbar med tekniska saker som man inte hinner under säsong.
Dom jobbar med varje individ på olika saker under sommaren, tom Joel Lundqvist nötte mycket extra på skridskotekniken med en tränare som är expert på det.

Kan bara tänka mig en ung lovande spelare som får dom förutsättningarna inte väljer Brynäs, säger inte att Brynäs är sämst men dom känns långt ifrån i framkant.

Så jag hoppas man tänker bli bäst på såna här saker då ju förutsättningarna finns!
Kommentera