Brynäs IF

725724 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951867

Sv: A propósito de nada
Lemp: Inget att be om ursäkt för, håller med dig att vi måste bli attraktivare sportsligt, så klart få talanger eller bra spelare lockas av det som visas upp på isen.

Bara en sån sak att vi inte ens har is innan vecka 30 eller 31, när man ser tex Frölunda jobbar med skridskotränare och jobbar med tekniska saker som man inte hinner under säsong.
Dom jobbar med varje individ på olika saker under sommaren, tom Joel Lundqvist nötte mycket extra på skridskotekniken med en tränare som är expert på det.

Kan bara tänka mig en ung lovande spelare som får dom förutsättningarna inte väljer Brynäs, säger inte att Brynäs är sämst men dom känns långt ifrån i framkant.

Så jag hoppas man tänker bli bäst på såna här saker då ju förutsättningarna finns!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: vet du om Brynäs använder sig något av Lasse Eriksson son Viktor på skridskoteknik? Han ska ju vara sjukt bra. Vet att många svenska Nhl spelare använder sig av han..
Och han är gävlebo och har ett brynäshjärra.
Brorsan calle(Carl johan) har väl till och med gjort nån match i Brynäs vill jag minnas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö:
Tjena. Du som är insatt. Är det några i laget som använder den mentala coachen som ska vara tillgänglig?
Om inte annat så kanske det är dags att ta in den nu....

Skulle jag varit sponsor så hade jag krävt att alla i laget skulle gå dit. Året runt.
Sen komma och säga att det är individuellt om man vill utnyttja det är lika korkat som att säga, nä vi behöver ingen tränare vi sköter det själva😱
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: Måste bara inflika apropå Joel Lundqvist skridskoträning. Det var han som gjorde det på eget bevåg. Stod över en VM turnering. Sen kanske Frölunda tog räkningen, det kan jag törs jag inte säga. Om jag minns rätt så bodde väl den här experten granne med Joel och hade tjatat länge om att få hjälpa honom med hans skridskoteknik.
Kommentera