Brynäs IF

725726 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951869

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Fast nu har väl du blivit avstängd överlägset flest ggr härinne av alla skribenter pga just personangrepp."

På rak arm har jag dragit på mig 3-4 avstängningar sen 2003.
Är tämligen säker på att bl.a du själv och många många andra skribenter har ådragit sig överlägset fler avstängningar än så och dessutom på betydligt kortare tid som man huserat härinne.
Vad nu antalet avstängningar på den eller den har med saken att göra...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”På rak arm har jag dragit på mig 3-4 avstängningar sen 2003.
Är tämligen säker på att bl.a du själv och många många andra skribenter har ådragit sig överlägset fler avstängningar än så ”

Då slår du mig med hästlängder iaf. Men jag har faktiskt varit avstängd en gång sen jag reggade mig här i början av 2000-talet. Minns att jag blev avstängd av en kortvarig moderator som hette... trumvirvel... Huge.

Ja, alla användare ni läste rätt. Huge har alltså varit moderator här. Dock en väldigt kort period på cirka 2 veckor men iaf! Efter enorma protester så fick han foten snabbare än man han säga Roger Melin iaf.

Ni som skrev om Nordkorea var uppenbarligen inte med då. Så många föreningskritiska inlägg som raderades då måste ha nått rekordhöjder. Maktmissbruk blev ett nytt ord på Wikipedia. Kort sagt en härlig tid!

😀😉😉😉
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ville bara dela med av en intervju jag precis tittade igenom.
Jag förstår er som inte vill titta igenom den då den handlar om en spelare i FBKs organisation.
Men måste bara säga att jag som jag nämnt tidigare haft en lättare hjärnskakning men herregud.
Detta klippet fick mig verkligen att inse ett och annat om hur illa det verkligen kan vara.
Tankarna går ju även till Paille och Granström i det här fallet.

Sen är det ju också en tydlig signal till att man som supporter ska vara ytterst varsam i att uttala sig i hur exempelvis en tackling tar, hur illa den tagit osv. Exempel Pathrik Westerholm mot oss.

För hans ord tog på mig.
Kommentera