Brynäs IF

725724 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1952024

Sv: A propósito de nada
Huge: ”På rak arm har jag dragit på mig 3-4 avstängningar sen 2003.
Är tämligen säker på att bl.a du själv och många många andra skribenter har ådragit sig överlägset fler avstängningar än så ”

Då slår du mig med hästlängder iaf. Men jag har faktiskt varit avstängd en gång sen jag reggade mig här i början av 2000-talet. Minns att jag blev avstängd av en kortvarig moderator som hette... trumvirvel... Huge.

Ja, alla användare ni läste rätt. Huge har alltså varit moderator här. Dock en väldigt kort period på cirka 2 veckor men iaf! Efter enorma protester så fick han foten snabbare än man han säga Roger Melin iaf.

Ni som skrev om Nordkorea var uppenbarligen inte med då. Så många föreningskritiska inlägg som raderades då måste ha nått rekordhöjder. Maktmissbruk blev ett nytt ord på Wikipedia. Kort sagt en härlig tid!

😀😉😉😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, jag minns det där tragikomiska händelseförloppet mkt väl.
Ett gäng missnöjda dagisbarn gnällde över att elaka Huge modererade några inlägg som hade gått över gränsen. Vilket av några dagisbarn naturligtvis uppfattades som åsiktsmoderering, det gör ju som bekant alla dagisbarn eftersom dom inte fattar att man inte får säga vad man vill utan bara det som ligger inom regelverket.
Ledningen tröttnade till sist på alla dagisbarn som ideligen gnällde över elaka moderatorn och vi bestämde gemensamt att det var bäst för husfriden att låta dagisbarnen få en annan moderator.
Vilket jag naturligtvis tyckte var bra, bäst att låta barnen få som dom vill ibland.
Ja, det var tider det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Man kan ju tycka att ni under dessa 15ish åren borde lärt er att ta er personliga vendetta över PM istället...
Kommentera