Brynäs IF

725665 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1952454

Sv: A propósito de nada
Peja: Självklart så skall det scoutas och pratas med spelare men problemet är att ofta så måste man värva någon man inte har scoutat. Kanske de man är sugna på värvas av andra, inte är intresserade eller inte ens kommer ut på marknaden.

Betänk att någon spelare sent drar till NHL eller det måste värvas under säsongen, där har man inte många att välja på och kanske de finns enbart oscoutade spelare att tillgå.Det är ju i dessa lägen som det gäller att kunna använda andra verktyg än sina egna ögon och andras omdömen, här kan faktiskt statistiken vara till god hjälp för att hitta de som kommer att passa in i Brynäs.
Specifikt så tror jag att statistiken över täckta skott kan vara någonting som kan vara till god hjälp i Brynäs rekryteringsarbete.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: ”statistiken vara till god hjälp för att hitta de som kommer att passa in i Brynäs.
Specifikt så tror jag att statistiken över täckta skott kan vara någonting som kan vara till god hjälp i Brynäs rekryteringsarbete.”

Hahaha, den var bra.... Fast det sorgliga är att jag inte vet om du skämtar.
Nya Brynäs= Täcka skott och rensa. Hujedamej.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jovars, att scouta under pågående säsong är självklart en annan sak. Det är också just därför som jag inte är beredd att såga sönder Dackells sportchefs-lämplighet baserat på hans värvningar under den här säsongen. Det finns ett väldigt begränsat antal spelare på marknaden under säsongen och de finns oftast där av en anledning.

Skulle för övrigt vara intressant att få reda på hur dyra Sallinen och Cerv är. Inte för att de har gjort braksuccé, men det syns att de är duktiga spelare som förmodligen skulle kunna leverera om i en annan typ av Brynäs-lag. Tycker tyvärr inte vi har fått se Cerv tillräckligt mycket för att kunna bedöma honom än, men Sallinen är definitivt en spelare jag vill behålla, förutsatt att han inte är orimligt dyr.
Kommentera