Brynäs IF

725655 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1953185

Sv: A propósito de nada
Men alltså. Många av er har kanske inte kommit till punkten där jag är. Jag har köpt att vi har, i stort sett, ett allsvenskt lag. Jag har lyckats sluta hypa upp att det är matchdag. För att jag tar varje jävla förlust så jävla personligt. Man brinner för detta jävla Brynäs. Man blir ständigt så jävla besviken. Många här har varit med länge, andra inte. Men ni förstår mig säkert. Jag försöker verkligen att inte se matcherna för att jag tycker det har gått för långt. Men ändå sitter man där o tittar och mår skit. Jag är så jävla trött på det. Jag hoppas folk här inne förstår mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: jag tror verkligen inte vi behöver oroa oss för Mora.

Jag tror inte de grejar 11 poäng på de omgångar som är kvar. För det har de inte gjort på hela säsongen. De måste alltså ligga på ett poängsnitt på över 2 poäng per match. Det kommer inte Mora göra.

Och då är det med beräkningen att Brynäs inte tar en enda poäng till. Vilket vi antagligen kommer göra.

Men för play in... Eller för att den ens ska vara värt att spela play in, så måste vi få tillbaka Kellman redan mot Färjestad. Inte för att jag tror LHC kommer före Brynäs.

Men köpebro har ju köpt sig till ett lag som faktiskt spelar bra nu.

Väl i slutspel kan dessutom Örebro ta SM-guld. Så bra är de just nu. Men har man råd att betala en spelare över 200000 per match så bör man vara SM-guldkandidat med. Det är vidrigt och förjävligt, men det är tyvärr så det ligger till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Jag var inne på isen efter slutsignalen vid guldet -93. (Minns att en kompis klättrade upp på målburen..) Så visst har man varit med ett tag. Och visst förstår jag din frustration. Vi kan bara fortsätta vara supportrar. Nyligen var vi ett stolpskott från guldet..
Kommentera