Brynäs IF

725655 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1953221

Sv: A propósito de nada
MrCarla: jag tror verkligen inte vi behöver oroa oss för Mora.

Jag tror inte de grejar 11 poäng på de omgångar som är kvar. För det har de inte gjort på hela säsongen. De måste alltså ligga på ett poängsnitt på över 2 poäng per match. Det kommer inte Mora göra.

Och då är det med beräkningen att Brynäs inte tar en enda poäng till. Vilket vi antagligen kommer göra.

Men för play in... Eller för att den ens ska vara värt att spela play in, så måste vi få tillbaka Kellman redan mot Färjestad. Inte för att jag tror LHC kommer före Brynäs.

Men köpebro har ju köpt sig till ett lag som faktiskt spelar bra nu.

Väl i slutspel kan dessutom Örebro ta SM-guld. Så bra är de just nu. Men har man råd att betala en spelare över 200000 per match så bör man vara SM-guldkandidat med. Det är vidrigt och förjävligt, men det är tyvärr så det ligger till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Tyvärr blir det ju lättare att ha ett poängsnitt på lite över två poäng per match, ju färre matcher det är kvar.

I värsta fall kan vi behöva vinna och ha hjälp av Timrå i sista omgången, för att undvika kval. Och i bästa fall kan vi vara klara för att slippa kval redan efter nästa omgång.

I och med Färjestads storseger mot Mora finns nu en liten chans att slå Mora på målskillnad om vi skulle hamna på samma poäng.

Ingenting är ju klart förrän det är klart.
Och ju fler omgångar det dröjer, desto mer ökar risken.

Fast det är ju bättre att ligga elva poäng före med fem omgångar kvar, än tvärtom. Om man säger så.

Fast det hade ju varit skönt att även haft de två poäng vi tappade i slutsekunderna mot Timrå och den poäng videodomaren stal från oss mot Djurgården.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:Jag skiter i Mora. Poängen är den att man vill ju att det ska gå bra för Brynäs. Sen skiter jag i vilka andra lag det rör sig om. Jag bryr mig om Brynäs.¨
EDIT. Förstår din poäng.
Kommentera