Brynäs IF

725744 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1953962

Sv: A propósito de nada
Lemp: Nyström överraskar med en riktigt bra text.

Jag håller med honom i precis allt.

Är bitter över att det är tråkigt med hockey. Att Brynäs är usla, fel-byggda, fel-spelande och fel-ledda...

Är bitter på Andreas Dackell som utan att blinka skriver längre kontrakt med en tränare ingen utanför innersta kretsen, om ens de, vill ha som A-lagstränare. Jag tror faktiskt inte ens Dackell själv vill det nu. Har nog insett sitt misstag...

Hur lätt blir det att rekrytera kvalitetsspelare till ett spelsystem som liknar avföring...?
VEM lockas av att ansluta till att spela denna ångesthockey i total avsaknad av spelglädje?

Jag är rädd att det begåtts misstag under och innan denna säsong, som faktiskt kan bli extremt ödesdigra för Brynäs IF. Jag har aldrig känt mig så tveksam till Brynäs framtid.

A- laget känns som ett parkbänksfyllo på dekis...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Prozac, Brad, Prozac.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Du menar väl Sanny Lindströms text? För den beskriver det som är uppenbart för alla. Brynäs behöver tillsätta en haverikommission som utreder ”varför” och ”hur”. Att en 3-årsplan skulle kunna reparera årets havererade skuta till nästa säsongs början är helt osannolikt. Det behövs snarare en krisplan för att gör laget redo för nästa säsong. Den är bara 7 månader bort. Hua!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Hur lätt blir det att rekrytera kvalitetsspelare till ett spelsystem som liknar avföring...?
VEM lockas av att ansluta till att spela denna ångesthockey i total avsaknad av spelglädje?"

I sak håller jag ju med dig i att vi spelar riktigt usel hockey som man absolut inte vill se sitt Brynäs spela.
Men samtidigt - vem vet hur MS hade spelat om han hade haft ett bättre offensivt lag? Eftersom han aldrig har fått bevisa hur han spelar då, är det ju omöjligt att sitta och spy galla.
Jag tycker att MS sett till vilken trupp vi har i SAK spelar helt rätt hockey. För vi kan nog inte spela annorlunda OM vi ska plocka poäng.

Men som jag skrev för någon vecka sedan. Anfallshockey kan man alltid spela - frågan är bara om spelarna klarar av det. Men man kan alltid ha intentionen att spela glad anfallshockey.

Jag ville bara få fram att MS aldrig fått visa hur han vill spela OM han hade haft en bättre anfallsbesättning. För som det är nu så har vi en hyfsad förstafemma OM Kellman är frisk. I övrigt besitter vi tre stycken fjärdeformationer. Då ser spelet per automatik ut så här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Då ska vi se. Sedan jag slog av tvn den 23/2 efter matchen mot Örebro har alltså Brynäs mäktat med en storförlust mot ett kylskåpskallt Mora. 2 övertidsförluster mot SAIK och en torsk mot FBK. Känns som jag besparat mitt hjärta från en fullständig kollaps. Läser nu att Kellman kommer tbx mot Malmö. Om vi då leker med tanken att våran H.C som för övrigt verkar mer än lovligt virrig låter Sallinen centra i 2:a ihop med Tjecken och Forslund. Och sen låter junisarna vara 3:e och ger 4:e sparsamt med speltid så kanske vi kan knipa en playin plats. På pappret har vill väll ”lättast” spelschema? Om jag ser att 1:a och 2:a kedjan ser ut som jag skrev så ska dem få en chans till å visa att dem kan lira någorlunda hockey detta år. Forza Brynäs😂
Kommentera