Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1953991

Sv: A propósito de nada
Lemp: Vi spelade inte alls dåligt, vi spelade ungefär som man kunde förvänta sig av materialet. Efterhand har laget drabbats av skador och avstängningar på viktiga spelare som framtvingat massor av ändringar i formationerna. Vilket i sin tur har gjort att det självförtroende man byggt upp efterhand har minskat. Oerfarna junisar har av nöden tvingats spela mot tufft och erfaret motstånd, allt tillsammans har till stor del skapat det spel och det tabelläge vi ser idag. Svårare är det inte, behövs inga mumbojumbo-teorier om att vi inte har nåt spelsystem osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du tycker alltså inte att vi spelade dåligt? Herrejävlar vad svårt det måste vara att analysera matcher via text-tv. "Svårare är det inte, behövs inga mumbojumbo-teorier om att vi inte har nåt spelsystem osv." Tror du skulle passa i Brynäs ledartrojka för tillfället. Det är EXAKT det som är felet med årets Brynäs. Vi har en defensivt inriktad spelidé där det blir väldigt långt mellan lagdelarna. Vi taggar inte i offensivt och behåller och vårdar puck extremt dåligt. Hemskt att titta på dessutom. Har absolut inget med skador att göra. Saknas verkligen Kousals -13 i +/- så mycket? Läs Sannys analys, den är klockren. Men å andra sidan är det nog bara ett nättroll som kan komma med sådana ignoranta och naiva tankar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Vi spelade inte alls dåligt, vi spelade ungefär som man kunde förvänta sig av materialet."
Ingen motsägelse där, vi spelade så dåligt som man kan förvänta sig av det materialet vi har till förfogande. Avsaknaden av kvalitet och bredare topp är tydlig i år.
Kommentera