Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954178

Sv: A propósito de nada
Steenm: Jag håller inte med där. Hade Brynäs missat play-in förra säsongen hade t.ex. Sjödda inte fått fortsätta, och man hade nog gjort större förändringar i den sportsliga organisationen redan då. Kanske till och med sparkat Bengtzén redan under våren. Då kanske denna säsong hade sett betydligt roligare ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: " Hade Brynäs missat play-in förra säsongen hade t.ex. Sjödda inte fått fortsätta,"

Är rätt så säker på att de som efter en säsong ska utvärdera lagets och tränarens prestation efter 52 omgångar, inte bara tittar på var laget hamnar efter 52 omgångar utan till största del på HUR man anser att tränaren har lyckats överlag.
Jag menar, laget kan ju ha spelat riktigt bra men sen missat playin med liten marginal i hård konkurrens med andra lag, ska man då automatiskt sparka tränaren pga att man råkat missa nämnda playin?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja men heja på motståndarna då, förluster är ju bäst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Väldigt mycket "kanske" och "nog". Du vet ju i sanningens namn inte alls hur klubben hade agerat.

Sedan vet jag inte riktigt vad fjolåret har med denna säsong att göra. Sundquist kommer vara kvar oavsett om vi går till slutspel eller ej. Sundlöv kommer in oavsett om vi går till slutspel eller ej. Vi har för många alibispelare på kontrakt oavsett om vi går till slutspel eller ej. Vad är det för fantastiskt som kommer att ske om vi missar slutspel?
Kommentera