Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954186

Sv: A propósito de nada
Skrubben: " Hade Brynäs missat play-in förra säsongen hade t.ex. Sjödda inte fått fortsätta,"

Är rätt så säker på att de som efter en säsong ska utvärdera lagets och tränarens prestation efter 52 omgångar, inte bara tittar på var laget hamnar efter 52 omgångar utan till största del på HUR man anser att tränaren har lyckats överlag.
Jag menar, laget kan ju ha spelat riktigt bra men sen missat playin med liten marginal i hård konkurrens med andra lag, ska man då automatiskt sparka tränaren pga att man råkat missa nämnda playin?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: vi har nu på ca 2 säsonger och ca 100 matcher spelat hur bra? Vad har brynäs för spelide? I hur många av dessa matcher har vi varit bra? I mina ögon är vi wtt lag för de nedre regionerna o har varit så i två säsonger! Tabellen ljuger liksom inte...Gör om gör rätt! Detta handlar inte om att missa play in med ett poäng hit eller dit! Har man så små marginaler så har man helt enkelt spelat dåligt och inte tillräckligt bra lag...Skillnaden skulle vara om man missar topp 6 med ett p eller inte..men knappast plats 10 -14...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Så bör det vara men Dackell resonerar inte så. När han förlängde med Sundquist var spelet skit men resultaten okej. Hade resultaten också varit dåliga hade han aldrig gjort den förlängningen. Tyvärr har jag väldigt litet förtroende för Dackell baserat på handlingarna han gjort denna säsong. Förlängningarna med Alcén, Asklöf, Sundquist är skit, rakt igenom. Inte ens du kan med vettiga argument försvara det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Jag menar, laget kan ju ha spelat riktigt bra men sen missat playin med liten marginal i hård konkurrens med andra lag, ska man då automatiskt sparka tränaren pga att man råkat missa nämnda playin?"

Ja, om man missar Playin med liten marginal och kommer 11,12,13 eller 14 i serien så har man säkert spelat riktigt bra...
Kommentera