Brynäs IF

725656 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955131

Sv: A propósito de nada
Peja: Det där med att ta fokus och energi från nuet tror jag är väldigt överdrivet i såna här lägen. Spelarna är proffs och vinnarskallar, dom vill gå så långt som möjligt i alla lägen och göra sitt yttersta i det lag dom för tillfället spelar i.
Om inte annat så gör dom det för att visa sin nya klubb att man är seriös och inte nån som bara struntar i sin nuvarande arbetsgivare bara för att man hittat en ny inför nästa säsong.
Man kan dessutom vända på det hela en aning och se det positiva med att Dackell bekräftar att Kellman är förlorad: nu kan man fokusera helt på att hitta en ersättare och behöver inte riskera att hamna i en ev långbänk med förhandlingar som drar ut på tiden.

"Vad gäller Dackell och Kellman, så fanns det ingen som helst anledning för Dacke att bekräfta att han kommer lämna efter säsongen."

Saken var ju redan bekräftad av Kellmans agent i media, så vad skulle isf ett dementerande av Dackell ha gjort för nytta?
Alla hade ju isf ändå fattat att Kellman är förlorad och att Dackell bara säger det som man normalt sett alltid brukar göra. Oavsett om det är dumt eller logiskt gjort av Dackell.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ok va du är insatt ..o återigen väldigt naiv!! Var i helvete var vinnarskallarna och proffsen när de inte spelade för klubben när Roger M tränade dem??
Händer ganska ofta att spelare är på tårna aktiva och framåt i grundserien och så blir de helt plötsligt anonyma i slutspel och opppps klara för annat lag!
Ishockeyspelar är idåfall av annat släkte än stora delar av övriga mänskligheten som har svårt att fokusera på sin arb plats när man ska byta jobb en månad senare...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det där med att ta fokus och energi från nuet tror jag är väldigt överdrivet i såna här lägen. Spelarna är proffs och vinnarskallar, dom vill gå så långt som möjligt i alla lägen och göra sitt yttersta i det lag dom för tillfället spelar i.


Lex Stephen Dixon...
Kommentera