Brynäs IF

725388 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955154

Sv: A propósito de nada
Huge: ok va du är insatt ..o återigen väldigt naiv!! Var i helvete var vinnarskallarna och proffsen när de inte spelade för klubben när Roger M tränade dem??
Händer ganska ofta att spelare är på tårna aktiva och framåt i grundserien och så blir de helt plötsligt anonyma i slutspel och opppps klara för annat lag!
Ishockeyspelar är idåfall av annat släkte än stora delar av övriga mänskligheten som har svårt att fokusera på sin arb plats när man ska byta jobb en månad senare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: "Var i helvete var vinnarskallarna och proffsen när de inte spelade för klubben när Roger M tränade dem??"

Haha, du är ju bara för underbar...
Så spelarna under Melin skulle alltså ha saknat vinnarskallar bara för att dom inte fick ihop spelet under en tränare som kanske inte var rätt person att träna laget i det läget?
Om du är så naiv att du på allvar tror att spelarna på den är nivå har tagit sig hit utan att ha vinnarskalle och rätt inställning, så får du väl tro det.
Jag har dessutom redan påpekat att det självfallet finns undantag, där spelaren kanske inte ger allt när man gjort klart för en annan klubb, men som sagt: är rätt säker på att dessa spelare mer är undantag än regel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu är jag nöjd med nästa säsong målvakter med ericsson och ersson om han nu är klar.
Hörde nått riktigt vidrigt nu från släkt till Anders.. att Örebro gett Lindbäck ett kontraktsförslag till nästa säsong.
Kommentera