Brynäs IF

725810 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955613

Sv: A propósito de nada
Mattson: Brynäs-hybrisen genomsyrar inte bara hela föreningen men också en enorm andel av fansen. Att folk inte lär sig. Detta har ju varit vardagen i nästan hela 2000-talet. En seger (som man nästan slarvar bort), och plötsligt är vi bäst i landet. Man storknar ju av denna naivitet som finns.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Vilket märkligt inlägg! Du anser alltså att Brynäs har fans på hybris? Fans som förväntat sig slutspel och guld, fans som är positiva till laget och tror på dess kapacitet...?

Ursäkta men jag har inte sett många spår av det du nämner. I mitt tycke är fanskaran krävande visst... Men att man skulle fått hybris efter malmömatchen...? Nä! Jag upplever det som att åtminstone 75% är ”nyktert negativa”, dvs ser spelidén och årets trupps tillkortakommanden och låter sig inte luras av en match.

Själv tycker jag Brynäs gjort två matcher där hockeyn åtminstone inte får mig att somna. Man har vågat kliva fram mera offensivt än tidigare. Detta påverkar dock inte min tro på laget särskilt påtagligt.

”Hybris hos en enorm andel av fansen”

Vad menar du här? Stämmer väl inte...?

Kan väl möjligen vara så att förra omgångens resultat över lag gav visst hopp om en slutspelsplats och att detta fullt naturligt kan ha förändrat tongångarna tillfälligt. Tongångar som nu åter är ”stabiliserade” så att säga...😄
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Brynäs är lika många poäng från 6e-platsen som till Moras kvalplats. Jag har knappt sett eller hört någon Brynässupporter som pratat om topp 6, däremot desto fler som trott på kvalspel. Att massa Brynäsfans inbillade sig att man var bäst i landet efter Malmö-matchen har bara hänt i din fantasi.
Kommentera