Brynäs IF

725806 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955626

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Vilket märkligt inlägg! Du anser alltså att Brynäs har fans på hybris? Fans som förväntat sig slutspel och guld, fans som är positiva till laget och tror på dess kapacitet...?

Ursäkta men jag har inte sett många spår av det du nämner. I mitt tycke är fanskaran krävande visst... Men att man skulle fått hybris efter malmömatchen...? Nä! Jag upplever det som att åtminstone 75% är ”nyktert negativa”, dvs ser spelidén och årets trupps tillkortakommanden och låter sig inte luras av en match.

Själv tycker jag Brynäs gjort två matcher där hockeyn åtminstone inte får mig att somna. Man har vågat kliva fram mera offensivt än tidigare. Detta påverkar dock inte min tro på laget särskilt påtagligt.

”Hybris hos en enorm andel av fansen”

Vad menar du här? Stämmer väl inte...?

Kan väl möjligen vara så att förra omgångens resultat över lag gav visst hopp om en slutspelsplats och att detta fullt naturligt kan ha förändrat tongångarna tillfälligt. Tongångar som nu åter är ”stabiliserade” så att säga...😄
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker att matchen såg lika ut som den mot Malmö. Skillnaden var att Rögle hade flytet i avslutssituationerna. Brynäs hade noll flyt där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag är besviken på Johan Alcén.

Tycker han gjort en svag säsong och visar inte de egenskaper han är bra på tillräckligt ofta. Vart är snacket, tugget, den jobbiga jäveln?

Igår tar han en fullständigt idiotisk utvisning i egen zon som indirekt vänder matchen och sätter Rögle i bekvämt förarsäte med momentum.

Vad fansen då vill höra av Johan är typ:

- Jag tar på mig det här till 100 %. Jag får en blackout och gör en riktig dumhet i min desperation att komma ifatt pucken. Nu blev det indirekt matchavgörande och ingen är mer förbannad över tilltaget än jag själv. Jag tar det med mig och kommer visa nästa match att det var en tillfällighet. Då kommer jag knyta näven och bidra till att vi vinner istället.

Vad Johan sa:

– Jag försöker att hoppa undan för en tackling, det är hockey och vi går i varandra. Det är sådant som händer. Det är klart att det inte är kul att det ska bli mål när man är utvisad men det är en del av sporten och ibland blir det utvisningar. Det är en kamp.

Ett oerhört intetsägande svar... Vad har hänt? Är det treårskontraktet? Ska varenda jävla Brynäsare sätta sig på arslet o tappa all form av ambition så fort man får ett längre kontrakt? Jag tycker man sett det förr...
Kommentera